Catering Praha

Máte zájem o catering Praha? Společnost Intercatering připraví catering přesně podle Vašich představ. Catering Praha zajišťuje náš zkušený a profesionální personál, který bude o Vaše hosty pečovat jako o vlastní. Jsme připraveni přichystat catering Praha jak pro setkání malé společnosti na akcích a školeních, tak i pro galavečeře a kongresy. Samozřejmostí je také svatební catering Praha a catering pro slavnostní rauty.

Instalatérské práce

Došlo na Vašem bydlení k nějaké závadě? Je potřeba vyžádat si instalatérské práce od Záchranné technické služby. Instalatérské práce od Záchranné technické jsou komplexní instalatérské práce, které zahrnují například opravy, výměny a nové instalace spotřebičů nebo třeba kompletní generální opravy a rekonstrukce stávajících rozvodů. Instalatérské práce zajistí, že Vaše bydlení bude vždy v dobré kondici.

Kurzy angličtiny pro zlepšení Vaší angličtiny

Máte-li pocit, že Vaše angličtina nedosahuje patřičné úrovně, pak jsou kurzy angličtiny od společnosti Lingua Sandy tím pravým pro Vás. Tyto kurzy angličtiny jsou léty prověřené kurzy angličtiny a výrazně zvýší úroveň Vaší angličtiny. Tyto kurzy angličtiny jsou vhodné pro všechny, protože společnost Lingua Sandy nabízí kurzy angličtiny pro začátečníky i kurzy angličtiny pro pokročilé.

Matrace pružinové

Není Vaše matrace v dobrém stavu? Uvažujete o koupi nové matrace? Pořiďte si pružinovou matraci. Pružinové matrace jsou výborně prodyšné a skvěle odvádí vlhkost. Pružinové taštičkové matrace se dokáží přizpůsobit každému tělu. Pokud si přejete kvalitní matraci, vsaďte na pružinovou matraci. Pružinová matrace Vám zajistí zdravý spánek a dokonalou relaxaci.

Pomaturitní studium jazyků

Máte po maturitě a potřebujete zlepšit svoje jazyky? Je tady pomaturitní  studium jazyků. Pomaturitní studium jazyků Vám přinese komplexní rozvoj ve zvládání jazyka. Pomaturitní studium je vhodné například pro studenty, kteří se připravují na certifikační zkoušku. Pomaturitní studium jazyka je vyučováno zkušenými lektory s vysokoškolským pedagogickým vzděláním. Lingua sandy dlouhodobě nabízí pomaturitní studium jazyků.

Rejoice Praha, Rejoice shop

Hledáte spolehlivý Rejoice shop s dlouholetou tradicí? Rejoice Praha v Jindřišské ulici je hlavním pražským Rejoice shopem s největší skladovou zásobou oblečení Rejoice, www.rejoice-e-shop.cz denně doplňuje zboží z mateřské firmy a neustále rozšiřuje nabídku nejen o sportovní oblečení Rejoice. Přijďte si do prodejny Rejoice Praha vyzkoušet trika, mikiny a kalhoty Rejoice, sportovní oblečení Craft nebo moderní sportovní obuv Vibram Fivefingers.

Skříně na míru vyřeší problém s úložným prostorem

Sestavit vnitřní uspořádání skříně na míru nám pomůže veliká škála doplňků, bez kterých si skříně na míru v dnešní době neumíme představit. Takovými doplňky skříně na míru jsou především výsuvné koše různých velikostí a materiálů, výsuvné police, výsuvné držáky. Široký výběr doplňků skříně na míru naleznete ve specializovaných prodejnách firmy AR DEKOR.

Úklidové práce bez starostí

Zapomeňte na úklidové práce a starosti spojené s úklidem. Pro vaši domácnost, firmu nebo společnost zajistí spolehlivé a kvalitní úklidové práce společnost HONDL GLOBAL SERVICES.  Úklidové práce provádí na profesionální úrovni. Poskytuje komplexní desinfekční a hygienický servis, Nabízí i úklidové práce po rekonstrukci a na stavbách, úklid administrativních prostor, hal i domácností.

Výběr vestavěné skříně na míru

Nejdříve než si pořídíte vestavěné skříně na míru, vytvořte si lepší představu o Vašich prostorových potřebách a účelu vestavěné skříně na míru. Důležité je také si rozmyslet vnitřním uspořádání vestavěné skříně na míru a eventuelně i o dalších doplňkových možnostech, které jsou důležité při výběru vestavěné skříně na míru. S přípravou a návrhem se můžete obrátir na odborníky z firmy AR DEKOR.

Zámečnické práce s expresní rychlostí

Potřebujete kvalitní zámečnické práce? Pak jsou zamecnici.cz pro Vás tím pravým partnerem. Nabízí zámečnické práce a nonstop pohotovost 24 hodin denně. Zámečnické práce, nonstop pohotovost i profesionalitu oceníte při běžné opravě nebo expresím zásahu. Zamecnici.cz je společnost s dlouholetými zkušenostmi a poskytuje zámečnické práce ve vysoké kvalitě.