Catering Praha

Máte zájem o catering Praha? Společnost Intercatering připraví catering přesně podle Vašich představ. Catering Praha zajišťuje náš zkušený a profesionální personál, který bude o Vaše hosty pečovat jako o vlastní. Jsme připraveni přichystat catering Praha jak pro setkání malé společnosti na akcích a školeních, tak i pro galavečeře a kongresy. Samozřejmostí je také svatební catering Praha a catering pro slavnostní rauty.

Instalatérské práce

Došlo na Vašem bydlení k nějaké závadě? Je potřeba vyžádat si instalatérské práce od Záchranné technické služby. Instalatérské práce od Záchranné technické jsou komplexní instalatérské práce, které zahrnují například opravy, výměny a nové instalace spotřebičů nebo třeba kompletní generální opravy a rekonstrukce stávajících rozvodů. Instalatérské práce zajistí, že Vaše bydlení bude vždy v dobré kondici.

Kurzy angličtiny pro zlepšení Vaší angličtiny

Máte-li pocit, že Vaše angličtina nedosahuje patřičné úrovně, pak jsou kurzy angličtiny od společnosti Lingua Sandy tím pravým pro Vás. Tyto kurzy angličtiny jsou léty prověřené kurzy angličtiny a výrazně zvýší úroveň Vaší angličtiny. Tyto kurzy angličtiny jsou vhodné pro všechny, protože společnost Lingua Sandy nabízí kurzy angličtiny pro začátečníky i kurzy angličtiny pro pokročilé.

Moderní lustry do obýváku

Poptáváte lustry do obýváku? Na lustry do obýváku jsou kladeny vysoké nároky, především co se týká designu. Lustry do obýváku jsou vyráběny v klasickém i moderním provedení. Lustry do obýváku tak lze snadno sladit s každým interiérem. Často jsou lustry do obýváku nabízeny v designových sériích s lokálním osvětlením v jednom stylu.

Předsíně, praktické i komfortní

První čeho si všimneme po vkročení do bytu je vzhled předsíně. Podle předsíně se nám také tvoří první dojem z celého bytu. I přesto jsou ale předsíně opomíjenou součástí interiéru.  U předsíně je nejdůležitější dostatek úložných prostor pro boty a oblečení. Předsíně většinou nedisponují příliš velkým prostorem a proto se tu lépe než kde jinde uplatní zakázkové předsíně na míru. Předsíně na míru od studia MAX prostor optimálně vyplní, ale nezahltí.

Rolety vhodné k regulaci světla

Rolety si především pořizujeme z důvodu regulace, omezení sluníčka v bytě. Dnešní nové trendy však naznačují, že se dají rolety využít i z jiných důvodů. Rolety vnitřní nám umožní regulovat soukromí v bytech. Pokud má být účelem rolety zastínit interiér, pak jsou vhodné dvojité rolety. Pokud uvažujete regulovat hluk v bytě, použijte rolety venkovní. Firma Luxaflex vytvořila kolekci stínící techniky, kde si vyberete rolety, které všechny tyto požadavky splňují.

Sportovní oblečení Rejoice

Česká značka Rejoice se díky dlouholeté tradici a prvotřídním materiálům stala synonymem pro pohodlné, praktické a kvalitní oblečení. Oblíbené kalhoty Rejoice jsou doslova evergreenem široké nabídky stylového sportovního oblečení Rejoice. Specializovaný e-shop Rejoice Praha denně doplňuje zboží přímo z mateřské Rejoice firmy, nabízí největší skladovou zásobu oblečení Rejoice v ČR a disponuje spolehlivým zázemím kamenných prodejen. Sportovní oblečení Rejoice - Rejoice mikiny, Rejoice trika, Rejoice kalhoty, doplňky.

Vestavěné skříně s 3D návrhem

Pokud uvažujete o koupi vestavěné skříně a nevíte si rady, doporučujeme Vám navštívit některé specializované studio firmy Vestavěné skříně AR DEKOR, která vestavěné skříně vyrábí. Zde Vám poradí, pomohou při výběru vestavěné skříně a také připraví 3D návrh, který Vám napoví, jaký budou mít Vaše nové vestavěné skříně vzhled.

Výstavní stánky

Ideálním prostředkem k prezentaci Vašich projektů a produktů jsou výstavní stánky. Výstavní stánky je potřeba dobře využít a tak je nutné vždy vytipovat správnou expozici, kam budou výstavní stánky umístěny. Pokud mají Vaše výstavní stánky dobré zázemí, pak je to dobrá cesta k úspěchu v rámci prezentace Vašeho produktu skrz výstavní stánky. Společnost Exposale poskytuje komplexní servis v oblastní výstavní stánky.

Zámečník nonstop

Nonstop zámečník – to je dnes samozřejmost pro každou zámečnickou pohotovost. Zkušený zámečník otevře každé dveře během několika minut. Zámečník si poradí s dveřmi bytu, domu i auta. Nostop zámečník je Vám vždy k dispozici u zámečnictví Kastelán.