Catering

Catering pro mnohé příležitosti – svatební catering, catering na loučení se svobodou, ale také catering pro kongresy, recepce, konference a další. Catering pro jakékoli množství osob přesně podle vašich představ. Nabídku společností nabízejících catering si můžete prohlédnout na webových stránkách svatebni-katalog.cz, kde najdete cateringové společnosti z celé České republiky.

Italština

Italština je románským jazykem s asi sedmdesáti miliony rodilými mluvčími. Italština je úředním jazykem v Itálii, dá se s ní ovšem bez problému domluvit ve státech jako je Švýcarsko nebo San Marino. Italština se používá také v jižních částech Francie nebo v Chorvatsku. Kurzy od společnosti Lingua sandy v kategorii italština bezpochyby přinesou zlepšení umění tohoto jazyka.

Kurzy francouzštiny pro zlepšení Vaší francouzštiny

Chcete zlepšit úroveň Vaší francouzštiny a nevíte jak na to? Kurzy francouzštiny od jazykové školy Lingua Sandy jsou vynikající kurzy francouzštiny. Tyto kurzy francouzštiny mají skvělé reference a pomůžou každému se zvýšením jeho znalostí francouzštiny. Jazyková škola Lingua Sandy nabízí kurzy francouzštiny pro začátečníky i kurzy francouzštiny pro pokročilé.

Nerezové komíny

Nerezové komíny jsou komíny, které svojí kvalitou a výdrží hravě předčí obyčejné komíny a tak pokud chcete, aby spaliny a škodlivé látky odcházeli z Vašeho domu naprosto bez problému, pak jsou nerezové komíny tím pravým pro Vás. Společnost CIKO nabízí nerezové komíny všech možných typů a kategorií.

Prezentační stěny – nový způsob prezentace

Prezentace a propagace vašich produktů je dnes velice důležitou záležitostí. Prezentační stěny jsou formou propagace, která Vám poskytne velkou ale zároveň přenosnou stěnu, na které je možné provozovat účinnou propagaci Vašich produktů. Prezentační stěny tak otevírají novou dimenzi v oblasti propagace. Prezentační stěny jsou také velice skladné a dají se snadno přesunovat. Společnost Exposale nabízí propagační stěny nadstandardní kvality s doživotní zárukou.

Ruština

Ruština je ve východní Evropě a Asii hojně rozšířený jazyk. Ruština je úředním jazykem Ruské federace, Bělorusku, Kazachstánu a Kyrgyzstánu, dá se s ní však domluvit i na mnoha jiných místech. Ruština je nejrozšířenějším slovanským jazykem a tak je ruština běžně využitelná i ve střední Evropě. Lingua sandy Vám nabízí prvotřídní kurzy v kategorii ruština.

Sportovní oblečení Rejoice

Česká značka Rejoice se díky dlouholeté tradici a prvotřídním materiálům stala synonymem pro pohodlné, praktické a kvalitní oblečení. Oblíbené kalhoty Rejoice jsou doslova evergreenem široké nabídky stylového sportovního oblečení Rejoice. Specializovaný e-shop Rejoice Praha denně doplňuje zboží přímo z mateřské Rejoice firmy, nabízí největší skladovou zásobu oblečení Rejoice v ČR a disponuje spolehlivým zázemím kamenných prodejen. Sportovní oblečení Rejoice - Rejoice mikiny, Rejoice trika, Rejoice kalhoty, doplňky.

Vestavěné skříně – ideální řešení pro Vaše nové bydlení

Vestavěné skříně vynikají svojí praktičností, variabilitou provedení a v dnešní době nás vestavěné skříně upoutají především moderním vzhledem. Vestavěné skříně využijeme pro obývací prostory, kuchyně, dětské pokoje, ložnice. Dnes se vestavěné skříně vyrábějí z různých materiálů, v mnoha barevných variantách a pro individuální návrh vestavěné skříně neváhejte navštívit studio Vestavěné skříně AR DEKOR.

Výuka angličtiny, kvalitní a osvědčená výuka

Výuka angličtiny od jazykové Lingua Sandy je výuka angličtiny s léty prověřenou tradicí, která splňuje ty nejpřísnější parametry. Výuka angličtiny od Lingua Sandy propracovanou metodiku a dokáže zlepšit Vaší angličtinu, ať už jste před začátkem výuky na jakékoli úrovni angličtiny. U Lingua Sandy je možná jak výuka angličtiny pro začátečníky, tak výuka angličtiny pro pokročilé.

Zámečník nonstop

Nonstop zámečník – to je dnes samozřejmost pro každou zámečnickou pohotovost. Zkušený zámečník otevře každé dveře během několika minut. Zámečník si poradí s dveřmi bytu, domu i auta. Nostop zámečník je Vám vždy k dispozici u zámečnictví Kastelán.