Audit na profesionální úrovni

Hledáte spolehlivého partnera pro audit a daňové poradenství? Neváhejte kontaktovat společnost ATLAS AUDIT. Je členem komory auditorů České republiky. Každý auditor i zaměstnanec společnosti disponuje dlouholetými zkušenostmi. Auditoři se pravidelně se vzdělávají a školí. Jen tak je každý auditor schopen reagovat na individuální potřeby klientů a najít optimální řešení.

Horizontální žaluzie Luxaflex

Horizontální žaluzie jsou klasikou vhodnou do každého interiéru. Pro zachování svého soukromí nebo regulaci světla nabízí horizontální žaluzie využít nejen rovné klasické lamely, ale nabízí se také hravé řešení formou jemně tvarovaných lamel. Díky tomu mohou být horizontální žaluzie velmi zajímavým zpestřením Vašeho interiéru.

Kréta, perla středozemí

Kréta je jižně položený největší Řecký ostrov. Díky velice bohaté historii je Kréta místem, které by měl navštívit každý správný cestovatel. Kréta je díky svým klimatickým podmínkám zároveň vhodnou destinací pro dovolenou a každým rokem je tak Kréta místem, na které proudí desetitisíce turistů, kteří chtějí ostrov Kréta poznat blíže.

Matrace na míru

Matrace na míru jsou dalším z produktů společnosti Ostaš CZ. Pokud Vám nabídka standardních rozměrů matrace nevyhovuje, tak jsou matrace na míru ideálním řešením. Cena matrace na míru závisí na rozměrech a do velikosti běžné matrace je cena bez příplatku. Matrace na míru od společnosti Ostaš CZ se mohou stát Vaším příjemným společníkem pro každou noc. Stačí si jen vybrat.

Pomaturitní studium jazyků

Máte po maturitě a potřebujete zlepšit svoje jazyky? Je tady pomaturitní  studium jazyků. Pomaturitní studium jazyků Vám přinese komplexní rozvoj ve zvládání jazyka. Pomaturitní studium je vhodné například pro studenty, kteří se připravují na certifikační zkoušku. Pomaturitní studium jazyka je vyučováno zkušenými lektory s vysokoškolským pedagogickým vzděláním. Lingua sandy dlouhodobě nabízí pomaturitní studium jazyků.

Rejoice Praha, Rejoice shop

Hledáte spolehlivý Rejoice shop s dlouholetou tradicí? Rejoice Praha v Jindřišské ulici je hlavním pražským Rejoice shopem s největší skladovou zásobou oblečení Rejoice, www.rejoice-e-shop.cz denně doplňuje zboží z mateřské firmy a neustále rozšiřuje nabídku nejen o sportovní oblečení Rejoice. Přijďte si do prodejny Rejoice Praha vyzkoušet trika, mikiny a kalhoty Rejoice, sportovní oblečení Craft nebo moderní sportovní obuv Vibram Fivefingers.

Skříně na míru pro malé nebo atypické byty

Skříně na míru jsou ideálním řešením pro byty malých rozměrů. Svou variabilností skříně na míru vyřeší problém s úložným prostorem a s přehlednějším uspořádáním všech věcí. Skříně na míru mohou být součástí předsíně, obýváku, ložnice ale také dětského pokoje, kde nám skříně na míru pomohou s uložením velkého množství hraček, ošacení a třeba i knih. Nechte si navrhnout nejhodnější řešení skříně na míru od firmy AR DEKOR.

Úklidové práce bez starostí

Zapomeňte na úklidové práce a starosti spojené s úklidem. Pro vaši domácnost, firmu nebo společnost zajistí spolehlivé a kvalitní úklidové práce společnost HONDL GLOBAL SERVICES.  Úklidové práce provádí na profesionální úrovni. Poskytuje komplexní desinfekční a hygienický servis, Nabízí i úklidové práce po rekonstrukci a na stavbách, úklid administrativních prostor, hal i domácností.

Výběr úklidové firmy

Úklidové firmy poskytují velmi rozdílnou kvalitu služeb. Při posuzování kvality úklidové firmy je nutné posuzovat jak počet zaměstnanců, tak i jejich kvalifikaci. Kvalitní úklidové firmy disponují kromě proškolených zaměstnanců i profesionální úklidovou techniku. Doporučujeme vyzkoušet společnost HONDL GLOBAL SERVICES, která poskytuje úklidové služby v širokém rozsahu a vysoké kvalitě.

Zámečnické práce s expresní rychlostí

Potřebujete kvalitní zámečnické práce? Pak jsou zamecnici.cz pro Vás tím pravým partnerem. Nabízí zámečnické práce a nonstop pohotovost 24 hodin denně. Zámečnické práce, nonstop pohotovost i profesionalitu oceníte při běžné opravě nebo expresím zásahu. Zamecnici.cz je společnost s dlouholetými zkušenostmi a poskytuje zámečnické práce ve vysoké kvalitě.