Facility management Praha

Potřebujete servis týkající se Vaší budovy v Praze? Pak potřebujete kvalitní facility management Praha. Facility management Praha zahrnuje komplexní servis o všechny typy nemovitostí v Praze a okolí a to jak po stránce ekonomické a právní, tak po stránce technické. Facility management Praha je dlouhodobě nabízen společností Green lions.

Komíny

Komíny představují i dnes stále důležitou cestu k odvodu všemožných spalin a proto jsou komíny důležitou součástí každého domu. Zároveň mohou mít komíny estetickou funkci. Komíny tak stále zůstávají dominantou většiny střech. Komíny a jejich komplexní správu zajišťuje firma CIKO.

Matrace na míru

Matrace na míru jsou dalším z produktů společnosti Ostaš CZ. Pokud Vám nabídka standardních rozměrů matrace nevyhovuje, tak jsou matrace na míru ideálním řešením. Cena matrace na míru závisí na rozměrech a do velikosti běžné matrace je cena bez příplatku. Matrace na míru od společnosti Ostaš CZ se mohou stát Vaším příjemným společníkem pro každou noc. Stačí si jen vybrat.

Pohřební Ústav TRANQUILLITAS Praha - Váš partner pro těžké chvíle

Pohřební Ústav TRANQUILLITAS Praha zajišťuje veškeré smuteční služby na vysoké profesionální a společenské úrovni. Pohřební Ústav Praha poskytuje občanům kompletní pohřební servis v oblasti pohřebnictví. Pohřební Ústav Praha disponuje několika obřadními síněmi, poskytuje služby standartní, speciální ale i doplňkové. V objednávkových kancelářích Pohřební Ústav Praha zajistí ve chvílích smutku vše potřebné, aby rozloučení bylo důstojným aktem podle Vašich představ i možností..

Rejoice e-shop, široká nabídka oblečení

Sháníte levný a zároveň bezproblémově fungující Rejoice e-shop? Rejoice e-shop rejoice-praha.cz je velice uživatelsky příjemný Rejoice e-shop se širokou nabídkou produktů. Rejoice e-shop svojí nabídku navíc neustále obměňuje a zvětšuje a zároveň spolupracuje se sítí kamenných prodejen Rejoice, takže je fungování Rejoice e-shop naprosto bezproblémové a každý zákazník si v Rejoice e-shop vybere oblečení podle svého gusta z velkého sortimentu produktů.

Sklenář nonstop

Kvalitní sklenář Vám zajistí opravu jakékoli plochy ze skla. Sklenář je schopen opravit a znovu zasklít rozbitou výlohu, vysklené dveře či okno. Sklenář nonstop je služba společnosti ZTS, která poskytuje havarijní servis 24 hodin denně. Každý sklenář ze Záchranné technické služby je kvalifikovaný sklenář, který vždy zajistí Vaše požadavky na konkrétní sklenářské práce.

Úklid od profesionálů

Potřebujete kvalitní úklid komerčních nebo soukromých prostor? Hledáte úklidové firmy, které zajišťují jednorázový i pravidelný úklid? Vyzkoušejte úklid od společnosti HONDL GLOBAL SERVICES. V oblasti Prahy i po celém Středočeském kraji pro Vás zajistí profesionální úklid a poskytne Vám kvalitní úklidové služby. Nabízí i úklid administrativních prostor i domácností, po rekonstrukci i na stavbách.

Virtuální sídlo společnosti

Chcete-li mít sídlo společnosti na prestižní adrese, ale přitom se Vám ekonomicky nevyplatí mít vlastní kancelář, pak je pro Vás virtuální sídlo společnosti výbornou volbou. Virtuální sídlo společnosti Vám nejen zajistí sídlo společnosti na prestižní adrese, ale zároveň to také znamená možnost vyřídit za Vás základní administrativu spojenou se sídlem i se společností.

Zámečnická pohotovost nonstop

Máte zabouchnuté dveře? Kvalitní zámečnická pohotovost tento problém obratem vyřeší. Zámečnická pohotovost zamecnici.cz je zámečnická pohotovost s dlouholetými zkušenostmi a prověřenými zaměstnanci. V nabídce zámečnici.cz je nejen rychlá zámečnická pohotovost, ale i běžné zámečnické služby. Zámečnická pohotovost zamecnici.cz je zárukou rychlé a kvalitní pomoci v nouzi.