Akrylátové vany

Akrylátové vany jsou luxusnější alternativou vůči plechovým vanám. Akrylátové vany mají na rozdíl od těch plechových velkou rozmanitost tvarů a zároveň se akrylátové vany snadno udržují, neboť se na nich neusazuje špína. Akrylátové vany mají zároveň povrch, který je velice příjemný na dotek. Akrylátové vany patří do nabídky společnosti INPO.

Facility management Praha

Potřebujete servis týkající se Vaší budovy v Praze? Pak potřebujete kvalitní facility management Praha. Facility management Praha zahrnuje komplexní servis o všechny typy nemovitostí v Praze a okolí a to jak po stránce ekonomické a právní, tak po stránce technické. Facility management Praha je dlouhodobě nabízen společností Green lions.

Konferenční sál s komplexním vybavením

Sháníte vhodný konferenční sál pro Vaše setkání či konferenci? Konferenční sál by měl být dostatečně rozsáhlý, aby plně vyhovoval všem Vašim potřebám. Zároveň by měl být konferenční sál moderně vybaven. To znamená, že by konferenční sál měl obsahovat moderní audiovizuální techniku a obdobné záležitosti. Hotel Čertousy poskytuje konferenční sál s kapacitou 140 lidí.

Kurzy španělštiny pro zlepšení Vaše španělštiny

Pokud hledáte kurzy španělštiny, které zlepší Vaší španělštinu, pak jsou kurzy španělštiny od jazykové školy Lingua Sandy ideální volbou. Kurzy španělštiny jsou vedeny proškolenými lektory, kteří zlepší španělštinu naprosto každého z klientů. Tato jazyková škola nabízí kurzy španělštiny pro začátečníky i kurzy španělštiny pro pokročilé.

Pohřební služba Tranquillitas Praha

Důstojné rozloučení s Vaším nejbližším pro Vás zajistí Pohřební služba Tranquillitas Praha. Skoro 20ti leté zkušenosti a zkušení zaměstnanci pro Vás zajistí pohřeb podle Vašich možností i představ. Pohřební služba Praha nabízí varianty ekonomických pohřbů a širokou nabídku doplňkových služeb. Pohřební služba Tranquillitas Praha, to je záruka citlivého a důstojného rozloučení s Vaším nejbližším.

Rejoice e-shop, široká nabídka oblečení

Sháníte levný a zároveň bezproblémově fungující Rejoice e-shop? Rejoice e-shop rejoice-praha.cz je velice uživatelsky příjemný Rejoice e-shop se širokou nabídkou produktů. Rejoice e-shop svojí nabídku navíc neustále obměňuje a zvětšuje a zároveň spolupracuje se sítí kamenných prodejen Rejoice, takže je fungování Rejoice e-shop naprosto bezproblémové a každý zákazník si v Rejoice e-shop vybere oblečení podle svého gusta z velkého sortimentu produktů.

Sklenáři, Praha a středočeský kraj

Potřebujete zasklít okno, vysklili jste dveře nebo rozbili výlohu? Sklenáři ZTS Vám vždy zajistí kvalitní a rychlou opravu. Sklenáři ZTS provádějí kompletní havarijní, běžné i atypické sklenářské práce. Sklenáři ZTS jsou správnou volbou pro rychlé zásahy, protože tito sklenáři jsou k dispozici nonstop 24 hodin denně. Sklenáři ZTS provádějí kompletní havarijní servis v oblasti Prahy a středních Čech.

Ubytování v Praze

Sháníte kvalitní ubytování v Praze? Pak je ubytování v Praze od Hotelu Čertousy jasná volba. V rámci tohoto ubytování v Praze je možnost si zamluvit jednolůžkové nebo dvojlůžkové pokoje a strávit tak pobyt v komfortně vybaveném prostředí za rozumnou cenu. Součástí pokojů je totiž rozsáhlé vybavení od satelitní TV až po plně vybavenou koupelnu a na své si tak přijde opravdu každý.

Virtuální sídlo společnosti

Chcete-li mít sídlo společnosti na prestižní adrese, ale přitom se Vám ekonomicky nevyplatí mít vlastní kancelář, pak je pro Vás virtuální sídlo společnosti výbornou volbou. Virtuální sídlo společnosti Vám nejen zajistí sídlo společnosti na prestižní adrese, ale zároveň to také znamená možnost vyřídit za Vás základní administrativu spojenou se sídlem i se společností.

Zámečnická pohotovost s expresním příjezdem

Ocitli jste se v nouzi a pomůže Vám zámečnická pohotovost? Rychlá zámečnická pohotovost Kastelán otevře každé zabouchnuté dveře, Zámečnická pohotovost zajišťuje expresní příjezd a opravy. I další zámečnické práce pro Vás zajistí zámečnická pohotovost Kastelán ve vysoké kvalitě.